Την καρύδα ή την λατρεύεις ή την απεχθάνεσαι.
Εγώ μικρή δεν ήθελα ούτε να την μυρίζω ούτε να τη γεύομαι. Μεγαλώνοντας όμως άλλαξα γνώμη!
Όπως καταλάβατε η σημερινή συνταγή είναι αφιερωμένη στην καρύδα και στα απόλυτα σοκολατάκια καρύδας, τύπου bounty.
Εξωτικά, καλοκαιρινά και πάρα πολύ εύκολα… είναι υπέροχο γλυκάκι για τον απογευματινό καφέ.

Υλικά
- 200 γρ. καρύδα τριμμένη (έτοιμη σε συσκευασία)
- 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 50 γρ. βούτυρο
Διαδικασία
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την καρύδα και το ζαχαρούχο γάλα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να έχουμε ένα αποτέλεσμα σαν ζύμη.
- Παίρνουμε λίγη ποσότητα από το μείγμα και σχηματίζουμε ό,τι σχήμα θέλουμε στρογγυλά ή μακρόστενα.
- Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για ένα δίωρο.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπαιν μαρί.
- Βουτάμε τα μπαλάκια καρύδας στη σοκολάτα και τα αφήνουμε πάνω σε ταψί με λαδόκολλα.
- Αν θέλουμε πασπαλίζουμε λίγη τριμμένη καρύδα.
- Τα τοποθετούμε στο ψυγείο και τα αφήνουμε να παγώσουν τουλάχιστον ένα τρίωρο.

Αν θέλετε να δείτε και άλλες συνταγές μου μπορείτε να με βρείτε στο: https://www.instagram.com/little_kitchen_stories/
Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!