ΓΥΝΑΙΚΑ LITTLE KITCHEN STORIES Παπαρδέλες με πέστο αβοκάντο –σπανάκι.

Παπαρδέλες με πέστο αβοκάντο –σπανάκι.

-

Ποσό νόστιμο, υγιεινό και όμορφο είναι το αβοκάντο; Το αβοκάντο είναι μια από τις καλύτερες τροφές που μπορείτε να φάτε καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες και έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες. Χάρη στην ουδέτερη γεύση του μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σε αλμυρές, είτε σε γλυκές συνταγές.

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μια από τις αγαπημένες μου συνταγές με αβοκάντο. Η συνταγή είναι πολύ απλή και σε πολύ λίγο χρόνο θα έχετε ένα νόστιμο, υγιεινό και εύκολο γεύμα

υλικά πέστο αβοκάντο

Υλικά για το πέστο

  • 1 αβοκάντο
  • 4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • ½  λεμόνι (χυμός + ξύσμα)
  • 20 φουντούκια
  • 50 γρ. baby σπανάκι
  • 2 κ.τ.σ. παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
  • Σκόρδο (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)
  • Αλάτι, πιπέρι

Ζυμαρικά

  • ½ πακέτο παπαρδέλες (η οποιοδήποτε ζυμαρικό της επιλογής σας)
συνταγή με πέστο αβοκάντο

Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλάτι και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Όταν είναι έτοιμα κρατάμε μισό ποτήρι από το νερό που τα βράσαμε και σουρώνουμε.

Στη συνέχεια κόβουμε το αβοκάντο, αφαιρούμε τη σάρκα και την προσθέτουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά του πεστο στο μπλέντερ, χτυπαμε μέχρι το μείγμα να γίνει κρέμα.

Ρίχνουμε το πεστο πάνω στα ζεστά μακαρόνια και λίγο νερό από αυτό που κρατήσαμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγο τριμμένο τυρί.

*εάν αφαιρέσουμε το τυρί από τη συνταγή έχουμε ένα νόστιμο χορτοφαγικό πιάτο.

συνταγή με πέστο αβοκάντο

Καλή Επιτυχία

Αν θέλετε να δείτε και άλλες συνταγές μου μπορείτε να με βρείτε στο: https://www.instagram.com/little_kitchen_stories/

Δήμητρα 🖤

Τις συνταγές της Δήμητρας μπορείτε να τις βρείτε εδώ

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!!!

Δήμητρα Ιακωβίδου
Δήμητρα Ιακωβίδου
Είμαι η Δήμητρα και λατρεύω να γλυκαίνω την ζωή των γύρω μου…πως; με τούρτες, cupcakes, cakepops, macaron και ότι άλλο φανταστώ ότι μπορεί να ομορφύνει μια ξεχωριστή περίσταση. Το μεγαλύτερο πάθος μου όμως είναι το φαγητό, γι αυτό και όταν ολοκλήρωσα τη φοιτητική μου ζωή στην πιο ερωτική και φαγανή πόλη (ναι, αυτή που κατάλαβες !) πήγα σε μια σχολή μαγειρικής και νέοι ορίζοντες μου ανοίχτηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4,957ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,047ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται τα πιο πρόσφατα άρθρα μας, ενημερώσεις και πολλά ακόμα.

Πρόσφατα άρθρα

Φτιάχνουμε πινιάτα Όλαφ

Η πινιάτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών. Είναι ένα παιχνίδι που το παίζουν...

Το κυνήγι της ευτυχίας

Εάν μπορούσε τώρα να εκπληρωθεί μια ευχή σου, να αποκτήσεις μόνο ένα πράγμα τι θα ήταν αυτό;

Κασερόπιτα με φύλλο κρούστας

Αγαπημένη και ιδιαίτερη, η κασερόπιτα, είναι μια πίτα όχι και τόσο συνηθισμένη. Το κασέρι...

Ένας συγγραφέας αλλιώτικος από τους άλλους…

Ενας Άγιος συγγραφέας.. 'Όταν ακούμε τη λέξη συγγραφέας, το μυαλό μας πάει σε...

Η Μίσα κάνει φίλους

Σήμερα θα μιλήσουμε για το βιβλίο «Η Μίσα κάνει φίλους» από τις εκδόσεις Ψυχογιός και συγγραφέα τον...

Παπαρδέλες με θρακιώτικο καβουρμά

Υπάρχουν κάποια παραδοσιακά εδέσματα που είναι γνωστά  κυρίως στις περιοχές που τα φτιάχνουν ή τα έφτιαχναν κάποτε.

Δημοφιλή άρθρα

Διαβάστε επίσηςΠΑΡΟΜΟΙΑ
Προτεινόμενα άρθρα