ΠΑΙΔΙΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΕΛΗΞΕ : Δύο υπεροχές νεές κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις...

ΕΛΗΞΕ : Δύο υπεροχές νεές κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Άγκυρα και ενας διαγωνισμός!

Ο Καραγκιόζης στη ζούγκλα και Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς

-

Σήμερα έχω την ευκαιρία να σας παρουσιάσω 2 υπέροχα και ξεχωριστά βιβλία από τις εκδόσεις Άγκυρα ενώ στο τέλος της ανάρτησης θα μάθετε πως μπορείτε να κερδίσετε ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου που θα επιλέξετε. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις δύο επιλογές που έχετε.

 

  1. Ο Καραγκιόζης στη ζούγκλα, σε σκίτσα και διασκευή του Άκη Μελάχρη

Νέα κυκλοφορία από εκδόσεις Άγκυρα

Ποιο μικρό παιδί δεν ξέρει τον Καραγκιόζη και το αγαπημένο θέατρο σκιών; Ιδιαίτερα αυτή την εποχή τόσο τα παιδια όσο και εμείς είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσουμε μια παράσταση με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη!

Σε αυτή τη σειρά παιδικών βιβλίων ο Καραγκιόζης και η γνωστή παρέα του,  γίνονται κόμικ και κρατούν την ιδανική παρέα στα παιδιά. Ακόμα και στα παιδιά που δεν τους αρέσει να διαβάζουν, η σειρά Αγαπώ τον Καραγκιόζη από τις Εκδόσεις Άγκυρα μπορεί να τους κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Σε αυτή του την περιπέτεια, η παρέα του Καραγκιόζη μεταφέρεται σε ένα καράβι προκειμένου να κερδίσει λίρες και φαγητό, όπως τους υπόσχεται ο καπετάνιος. Όμως όταν θα πιάσει τρικυμία το καράβι δεν θα αντέξει και θα σταματήσει σε ένα ερημικό νησί που οι κατοικοί του είναι ανθρωποφάγοι… Στο τέλος καταφέρνουν να ξεφύγουν χάρη στο Μπάρμπα-Γιώργο και επιστρέφουν στην παρτίδα τους!

Σε όλη την περιπέτεια αυτή ο Καραγκιόζης δεν χάνει ούτε λεπτό το καυστικό και συχνά σαρκαστικό του χιούμορ, με το οποίο αντιμετωπίζει και τα πιο ζωτικής σημασίας προβλήματα  όπως είναι η πείνα.

Νέα κυκλοφορία από εκδόσεις Άγκυρα

Στο τέλος του βιβλίου θα μπορέσετε να βρείτε 2 χάρτινες φιγούρες από την παρέα του Καραγκιόζη για να φτιάξει το παιδί το δικό του θέατρο σκιών και πολλές σελίδες που μπορεί το παιδί αν ζωγραφίσει. Από τις εκδόσεις Άγκυρά θα βρείτε όλες τις φιγούρες του Καραγκιόζη αλλά και μια ειδική σκηνή προκειμένου να μεταφέρετε τη μαγεία του θεάτρου σκιών στο σπίτι σας!

 

2. Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς της Χαράς Αγγελέτου σε εικονογράφηση της Λένας Σταματοπούλου

Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Άγκυρα

Αυτό το βιβλίο ανήκει στη κατηγορία των ιστοριών που διδάσκουν τα παιδιά και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+. Είναι σίγουρα μια ιστορία που θα πείσει ακόμα και τα παιδιά που δεν αγαπούν τα μαθηματικά και τους αριθμούς, το πόσο χρήσιμοι είναι οι αριθμοί στην καθημερινή ζωή μας και ότι χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά και εύρυθμα.

Τρία αδέρφια, μια νεράιδα, ένας νάνος αλλά και ένας γίγαντας ζουν σε ένα κάστρο. Τα 2 πρώτα αδέρφια αγαπούν τα μαθηματικά και τα προβλήματα , ο Γοραπύθας, ο γίγαντας όμως μισεί τους αριθμούς και λατρεύει τη μουσική και το πιάνο, έτσι συνθέτει ένα μαγικό τραγούδι και καταφέρνει να φυλακίσει όλους τους αριθμούς της πόλης σε ένα δωμάτιο στο κάστρο του. Όταν γίνεται αυτό όλα αλλάζουν και τίποτα δεν λειτούργούν όπως πριν, κανείς δεν ξέρει τι ώρα είναι και οι αριθμοί πλέον δεν είναι στη θέση τους για να μετρήσουν ή να διευκολύνουν τους ανθρώπους στις καθημερινές δουλειές τους.

Ο γίγαντας αρχίζει να αντιλαμβάνεται την χρησιμότητα αλλά και τον σπουδαίο ρόλο που παίζουν  οι αριθμοί στη ζωή του, αφού χωρίς αριθμούς δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο να παραγγείλει φαγητό αλλά όυτε και να μαγειρέψει, αφού οι συνταγές πλέον δεν εμπεριέχουν τις ποσότητες των υλικών!

Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Άγκυρα

Και τότε καταλαβαίνει… οι αριθμοί είναι απαραίτητοι στη ζωή όλων των ανθρώπων. Με τη βοήθεια της νεράιδας και του νάνου βρίσκουν τη λύση σε αυτό το πρώτο γρίφο για να επαναφέρουν τους αριθμούς στη σωστή τους θέση. Έτσι ο γίγαντας συνθέτει μια καινούρια μελωδία για να επαναφέρει όλους τους αριθμούς στη σωστή τους θέση.

Το παιδικό αυτό βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+ και ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων που διδάσκουν τα παιδιά.

Τα δύο αυτά βιβλία μπορείτε να τα παραγγείλετε και από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Άγκυρα.

Το Working mama σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Άγκυρα προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ο Καραγκιόζης στη ζούγκλα” ή ” Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς”!

Ευχαριστώ θερμά τις Εκδόσεις Άγκυρα για τη δωροθεσία!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Working mama και Εκδόσεις Άγκυρα στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ ποιο βιβλίο προτιμάτε  και κάντε tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook και γραφτείτε στο newsletter του working mama προκειμένου να μην χάνεται τα νέα μας.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 23/6/2018 έως 29/6/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου που θα επιλέξουν.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν μήνυμα εντός 2 ημερών στο inbox της σελίδας working mama στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Σύμφωνα με τον νέο, ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των νικητών θα λαμβάνονται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη τους (μέσω προσωπικού μηνύματος στο inbox της σελίδας Working mama στο Facebook) και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή του δώρου τους, χωρίς να κοινοποιούνται αυτά σε τρίτους σε καμία περίπτωση, ούτε να χρησιμοποιούνται για σκοπό άλλον πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται!

8. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων  Αγκυρά : ΣΟΛΩΝΟΣ 124 & ΕΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ | 10681 ΑΘΗΝΑ | Τ (+30) 2103837667 | F (+30 )21038377066| E vivliopolio.agyra@gmail.com
(Ωράριο λειτουργίας βιβλιοπωλείου: ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00 – 15:30, Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης: 693 9241337 | 693 2661815). Αντιθέτως, οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Άγκυρα.
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το workingmama.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!

update: τα ονόματα των 2 τυχερών νικητών είναι

Άννα Μίχτη
Άννα Μίχτηhttps://workingmama.gr/
Το όνομα μου είναι Άννα και είμαι η chief editor και owner του Working mama. Παράλληλα είμαι σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα. Έχω δύο πανέμορφες πριγκίπισσες την Κατερίνα, που είναι 12χρονών και την Ιωάννα που είναι 5ετων. Το blogging για μένα είναι ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις... Από εδώ θα ανακαλύψουμε πως μπορεί μια γυναίκα να συνδυάσει τη μητρότητα με την καριέρα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4,965ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,047ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται τα πιο πρόσφατα άρθρα μας, ενημερώσεις και πολλά ακόμα.

Πρόσφατα άρθρα

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι μια πλέον παραγωγική περίοδος για τους εκδοτικούς οίκους αφού η αγαπημένη εποχή του χρόνου έφτασε και...

H Hasbro συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού

Η Hasbro, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως, γιορτάζει 100 χρόνιαατέλειωτου παιχνιδιού και διασκέδασης! Η εταιρεία που ξεκίνησε...

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για ενήλικες

Μου φαίνεται απίστευτο πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και φτάσαμε Δεκέμβριο... και έφτασε η ώρα να διαλέξουμε τα δώρα...

Τα βιβλία του Σεπτεμβρίου #3

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι ακόμα σε mood διακοπών... Αρνούμαι να επιστρέψω στη ρουτίνα των σχολείων των...

Τα βιβλία του Μαΐου #2

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι αγαπημένοι μας για διάβασμα...Αν και φέτος ο καιρός έχει άλλα σχέδια εγώ ονειρεύομαι την...

Η πρώτη εντυπωσιακή παρουσία του ECOVER

To brand οικολογικών καθαριστικών ECOVER ήταν ένας από τους 120 εκθέτες που συμμετείχαν στη μεγαλύτερη eco-living γιορτή στη Τεχνόπολη,...

Δημοφιλή άρθρα

Γρήγορα και εύκολα αποκριάτικα μακιγιάζ!!

Καλή ΤσικνοΠέμπτη σε όλους! Οι απόκριες είναι εδώ και αν...

Διαβάστε επίσηςΠΑΡΟΜΟΙΑ
Προτεινόμενα άρθρα