Προετοιμασίες για γενέθλια: Άριελ η μικρή γοργόνα.

4
4263

Σε λίγες μέρες η μικρή μου Ιωάννα κλείνει τα 4! Η επιλογή του θέματος ήταν μονόδρομος: τα γενέθλια μας φέτος θα είναι αφιερωμένα στην Άριελ, τη μικρή γοργόνα. Οπότε όπως καταλαβαίνεται ξεκίνησα τις προετοιμασίες για το πάρτι. Φέτος που μεγαλώσαμε έχει και δική της άποψη και το χαίρεται περισσότερο γιατί συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες. Πολύτιμος βοηθός μου και η μεγάλη αδερφή της…η Κατερίνα που με βοηθάει να διαλέξω και να καταλήξω στο τι θα χρησιμοποιήσω από μια πληθώρα ιδεών που βρήκα στο διαδίκτυο.

Ας ξεκινήσω με μια κατασκευή:
Μια στέκα με την Άριελ, μου πήρε αρκετό χρόνο για να τη φτιάξω και παιδεύτηκα πολύ, άλλα όταν την είδε η Ιωάννα ξετρελάθηκε και δεν την έβγαζε από το κεφαλάκι της. Είναι κάτι που φτιάχνω πρώτη φορά αλλά δεν θα πρέπει να παραλείψω ότι έμπνευσή μου ήταν η μοναδική Γιούλη Μπούζα και το blog της  ” Το παιχνιδάκι ” , το οποίο είναι από τα αγαπημένα μου,η οποία κάνει εκπληκτικές δημιουργίες…και φυσικά την ευχαριστώ!
Είμαι σίγουρη ότι θα κάνω και άλλες μια που η μικρή μου λατρεύει τις στέκες και τις θεωρεί απαραίτητο αξεσουάρ για την κάθε εμφάνιση της…

Μέχρι την επόμενη φορά…

Σας φιλώ

Άννα

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ