ΔΙΑΦΟΡΑΔιαβάσαμε και σας προτείνουμε: Το σχέδιο της Ρέιμι

Διαβάσαμε και σας προτείνουμε: Το σχέδιο της Ρέιμι

-

Το σχέδιο της Ρέιμι της Κέιτ ΝτιΚαμίλο σε μετάφραση της Αργυρώς Πιπίνη των εκδόσεων Μεταίχμιο είναι ακόμα μια πρόταση από την 13χρόνη κόρη μου και μένα, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10+.

Πρόκειται για την ιστορία τριών κοριτσιών τόσο διαφορετικών, ξεχωριστών και μόνων που συναντιούνται τυχαία για να παρακολουθήσουν μαθήματα περιστροφής ραβδιού ώστε να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς και ταλέντου που διεξάγεται στην πολιτεία που μένουν. Η καθεμία θέλει να κερδίσει αυτόν τον διαγωνισμό για τους δικούς της λόγους. Η Ρέιμι για να γυρίσει ο πατέρας της πίσω, ο οποίος έφυγε με μια άλλη γυναίκα λίγες μέρες πριν. Η Μπέβερλι για να σαμποτάρει το διαγωνισμό που κάποτε κέρδισε η μητέρα της και η Λουϊζιάνα για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού το οποίο θα βοηθήσουν στην διαβίωση της με την γιαγιά της ενώ παράλληλα θα αποφύγει και την Πρόνοια.
Τα τρία κορίτσια μέσα σε ένα καλοκαίρι ζουν συναρπαστικές περιπέτειες , βρίσκουν η μία στην άλλη το στήριγμά της και έτσι ξεκινάει μια αληθινή φιλία. Έτσι τα 3 κορίτσια ανακαλύπτουν ότι όταν είναι ενωμένες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα!

Σίγουρα είναι ένα από τα βιβλία που θέλω να διαβάσουν οι κόρες μου αφού είναι ένα βιβλίο που διαπραγματεύεται τις αξίες της φιλίας, της διαφορετικότητας και της αυτοεκτίμησης! Άλλο ένα εξαιρετικό βιβλίο που στολίζει την εφηβική βιβλιοθήκη της κόρης μου.

Αν θέλετε και εσείς να αναζητήσετε το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε στα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!

Μέχρι την επόμενη φορά…
Σας φιλώ
Άννα

Άννα Μίχτη
Άννα Μίχτηhttps://workingmama.gr/
Το όνομα μου είναι Άννα και είμαι η chief editor και owner του Working mama. Παράλληλα είμαι σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα. Έχω δύο πανέμορφες πριγκίπισσες την Κατερίνα, που είναι 12χρονών και την Ιωάννα που είναι 5ετων. Το blogging για μένα είναι ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις... Από εδώ θα ανακαλύψουμε πως μπορεί μια γυναίκα να συνδυάσει τη μητρότητα με την καριέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4,965ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,047ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται τα πιο πρόσφατα άρθρα μας, ενημερώσεις και πολλά ακόμα.

Πρόσφατα άρθρα

Τα παιδικά βιβλία του Μάη

Τα παιδικά βιβλία όσο και αν μεγαλώσουν τα παιδιά μου έχουν μια ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου. Πάμε λοιπό...

Στη Τεχνολογία Vapeur, o Ατμός Κάνει τη Διαφορά.

Ο καθημερινός καημός μιας εργαζόμενης μαμάς δεν είναι άλλος από το τι θα φάμε αύριο... Μια ερώτηση που συχνά...

Τα βιβλία της Άνοιξης

Αν και ο καιρός έχει αντίθετη άποψη η άνοιξη είναι εδώ και τα νέα βιβλία της άνοιξης κάνουν την είσοδο τους και πραγματικά με έχουν εντυπωσιάσει και θα μας κρατήσουν συντροφιά.

Τα πρώτα παιδικά βιβλία για το 2025

Νέα χρονιά χωρίς τα πρώτα παιδικά βιβλία για το 2025 δεν γίνεται... Ήρθε η ώρα να σας προτείνω τις πρώτες επιλογές μας για το 2025.

Τα πρώτα βιβλία ενηλίκων για το 2025

Καλή αναγνωστική χρονιά σε μικρούς και μεγάλους. Ήρθε η ώρα να σας προτείνω τα πρώτα βιβλία ενηλίκων για το...

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά

Τα παιδικά Χριστουγεννιάτικα βιβλία είναι τα αγαπημένα μου, η δημιουργία παιδικών αναμνήσεων την περίοδο των Χριστουγέννων είναι πολύ δημιουργική και είναι η ιδανική περίοδος για μαγεία...

Δημοφιλή άρθρα

Γρήγορα και εύκολα αποκριάτικα μακιγιάζ!!

Καλή ΤσικνοΠέμπτη σε όλους! Οι απόκριες είναι εδώ και αν...

Διαβάστε επίσηςΠΑΡΟΜΟΙΑ
Προτεινόμενα άρθρα