ΓΥΝΑΙΚΑASTRA-ΔΕΝΗΠως περνάνε oι μαμάδες στην καραντίνα;

Πως περνάνε oι μαμάδες στην καραντίνα;

-

Είμαστε πολύ επηρεασμένοι όλοι μας από τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, κατά πόσο λοιπόν επηρεάζει το ζώδιο τις μαμάδες στην καραντίνα;

Κριός 

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Η μαμά Κριός δεν την παλεύει εν μέσω καραντίνας. Θέλει να διοχετεύσει τη δράση της και δεν μπορεί. Εδώ υπάρχουν δύο πιθανότητες είτε θα τρώγεται για να μαλώσει με κάποιον – μάντεψε για ποιον χτυπάει η καμπάνα-, είτε θα κάνει οτιδήποτε προκειμένου να είναι απασχολημένη. Ξέρετε τώρα…γυμναστική στο σπίτι μέχρι τελικής πτώσης, γενικές καθαριότητες ή χειροτεχνίες . Θα προσπαθεί να έχει τα παιδιά της απασχολημένα…κάνοντας τον στρατηγό. Εσύ θα μαζέψεις τα παιχνίδια , εσύ θα με βοηθήσεις να φτιάξω κέικ. Προσοχή μόνο, μην μου την εκνευρίσετε γιατί είναι ικανή να τα κάνει όλα στάχτη και μπούρμπερη.

Ταύρος 

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Η μαμά Ταύρος είναι από τις ευνοημένες της καραντίνας. Γουστάρει τρελά την όλη κατάσταση και έχει βρει την χαρά της γιατί δεν θα χαλάσει την βολή της. Φαγητό, καναπές, φαγητό, καναπές, φαγητό, κρεβάτι. Ά και κουζίνα για ετοιμασία κι άλλου φαγητού. Τα παιδιά της τα προτρέπει να ξεκουραστούνε, να ασχοληθούνε με ευχάριστες δραστηριότητες και κυρίως προσπαθεί να περνάνε χρόνο όλοι μαζί…απολαμβάνοντας κάποιο λουκούλλειο γεύμα.

Δίδυμος

Αχ η μαμά Δίδυμος…ήταν που ήταν όλη την ώρα με το τηλέφωνο…τώρα δεν θα είναι; Βαράνε μηνύματα από messenger, έχει ανοιχτή τηλεόραση– μα να μην μαθαίνουμε τις τελευταίες εξελίξεις;- ο υπολογιστής έχει 45 καρτέλες ανοιχτές – πολύπλευρη ενημέρωση, αλίμονο- , σχολιάζει παράλληλα με την φίλη της τις εξελίξεις, καθοδηγεί το γιο της να φτιάξει το παζλ και μπορεί και να μαγειρεύει παράλληλα. Κούραση.

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Καρκίνος

Η κακομοίρα η Καρκίνα…πάντα φροντίζει και προστατεύει και ταΐζει…το διάστημα αυτό είναι διπλοκλεισμένη. Έχουν βρει αφορμή και ο άντρας και τα παιδιά να πάρουν παραπάνω κανακέματα…και δώστου οι πίτες και δώστου τα κεικ, και ‘έλα μαμά να με βοηθήσεις να μπω στο μάθημα’ και ‘έλα ρε συ Καίτη να μου κόψεις βεντούζες’ και ‘ νύφη, θα με κάνεις και μένα κανένα φαί να μου φέρεις, γριά γυναίκα κι μόνη μου δεν μπορώ’. Χίλια κομμάτια .

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Λέων

Καταλαβαίνει από καραντίνα το Λιοντάρι; Τσου. Η κατάσταση αυτή έχει εκνευρίσει αφόρητα την μαμά Λιονταρίνα η οποία θέλει να λάμψει και δεν μπορεί. Μπορεί βέβαια να διοργανώνει βραδιές καραόκε ή θεάτρου στο σπίτι ή και να δίνει παραστάσεις μόνη της πάνω στην τραπεζαρία. Τα παιδιά της κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην γιαγιά. Αν ο σύζυγος/σύντροφος δεν αφιερώσει χρόνο και προσοχή και δεν τα βλέπω καλά τα πράματα…

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Παρθένος

Η μαμά Παρθένος παίρνει εκδίκηση για όλες τις φορές που είπε ‘Πλύνε τα χέρια σου αμέσως’. Εννοείται ότι η μικροβιοφοβία έχει χτυπήσει κόκκινο και όλα περνάνε από εξωφρενική απολύμανση. Τα παιδιά της έχουν στρατολογηθεί στην ειδική μονάδα που έχει οργανώσει για την πάταξη του ιου. Ο σύζυγος αν δεν έχει συμφωνήσει- έχει εκδιωχθεί από το σπίτι μέχρι νεωτέρας. Ό,τι μπαίνει στο σπίτι περνάει από κλίβανο. Παρόλ’αυτά, τα παιδιά παίρνουν μικρές άδειες για να διαβάσουν, να κάνουν επανάληψη, να καθαρίσουν το δωμάτιο τους ή να κάνουν μπάνιο. Μπορεί να έχουν ανάλογους αριθμούς με τους οποίους θα κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι για να δείχνουν τον σκοπό της άδειας τους. 1 για μπάνιο, 2 για καθάρισμα δωματίου και τα λοιπά. Δεν αστειεύεται η Παρθένος εν μέσω πανδημίας.

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Ζυγός

Η μαμά Ζυγός , παρόλο που δυσφορεί με την στέρηση της ελευθερίας της, έχει βρει αφορμή για να αναθερμάνει τη σχέση της με το έτερον ήμισυ.Τα παιδιά στη γιαγιά, αλλά με τακτικά τηλεφωνήματα για να είναι σίγουρη πως διαβάζουν.- Ναι, καλά- Έχει βάλει στόχο να αναβιώσει τον μήνα του μέλιτος. Κεριά, ωραία φαγητά, ντύσιμο αλά Όσκαρ . Αν βέβαια εν βρει ανταπόκριση τότε μπορεί να γίνει λίγο σαν την Κριαρίνα μαμά και να αρχίσει τις καταστροφές. Ή να χρεώσει τις κάρτες αγοράζοντας καλλυντικά και ρούχα online -σε προσφορά,ντε-. 

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Σκορπιός

Η μαμά Σκορπίνα θέλει έλεγχο σε όλα. Προφανώς και έχει ανησυχήσει τρομερά, έχει και 2-3 πρόχειρες θεωρίες συνωμοσίας που δεν χάνει να ‘ενημερώνει’ υποχρεωτικά τους γύρω της για αυτές. Παρόλα αυτά, τα παιδιά, το σπίτι , ο σύντροφος περνάνε από εξονυχιστικό έλεγχο. ‘Γιατί κάθεσαι εκεί, γιατί μάλωσες με τον αδερφό σου, τι κάνεις τώρα κτλ κτλ. Αν δεν τα κάνει πάντως αυτά, να ανησυχήσετε γιατί μάλλον έχει βυθιστεί στις θεωρίες της και …δεν ξέρω να ωφελεί να προσπαθήσετε να την πείσετε για το αντίθετο. Καλύτερα να …επέμβει ο σύντροφος να την ‘απασχολήσει’ ώστε να μην σκέφτεται.

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Τοξότης

Η μαμά Τοξότης το σκάει κρυφά και στέλνει 6 κάθε δύο ώρες. Το που πάει και τι κάνει είναι άλλο θέμα. Ωρε ζει το ψάρι έξω από το νερό; Πολύ πιθανόν να βγάζει βόλτα ένα- ένα τα παιδιά της, τον σκύλο της γειτόνισσας και το ανηψάκι της που μένει σε άλλη γειτονιά. Τι εννοείς δεν κάνει να βγαίνουν τα παιδιά έξω; ‘Έχω χαρτί εγώ, είναι υπερκινητικά, δεν γίνεται να μείνουν μέσα.’ Η μαμά δεν μπορεί βέβαια.. τέλος πάντων. Έχει διαβάσει 50 φορές την νομοθεσία, μήπως και βρει κάποιο παραθυράκι να εκμεταλλευτεί. Αφού αγανακτήσει για ακόμη μια φορά, βγαίνει στο μπαλκόνι και προσπαθεί να πιάσει κουβέντα με τους γείτονες .

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Αιγόκερως

Η μαμά Αιγόκερως…χμ. Δουλεύει από το σπίτι, έχει οργανώσει λεπτομερείς επαναλήψεις σε όλα τα κεφάλαια της διδαχθείσας ύλης αλλά και της προηγούμενης χρονιάς, έχει φτιάξει ειδικά τεστ για τα παιδιά της στα οποία όποιος δεν γράφει καλά εκτός από επανάληψη θα κάνει και γενική τακτοποίηση στο δωμάτιο του. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Είναι η ευκαιρία της να επιβάλλει την οργάνωση που πάντα ονειρευόταν γιατί…τους έχει όλους μαζεμένους, παρατεταγμενους και …η Παναγιά μαζί τους.

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Υδροχόος

Η μαμά Υδροχόος, έχει στο ένα χέρι το λάπτοπ και στο άλλο το ταμπλετ. Απαντάει σε μηνύματα, ενημερώνει το κοινό της για το πως πρέπει να αντιδράσει, διερευνά πόσοι νόμοι που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατώνται, αρθρογραφεί σε 3 site για να παρακινήσει τον κόσμο να ξεσηκώθει και επειδή η καραντίνα…έχει δρόμο ακόμα, έχει ταχθεί στο να αφυπνίσει τα παιδιά της πάνω στα δικαιώματα τους. 

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Ιχθείς 

Η Ψαρίνα, το χει ρίξει στην τέχνη και…δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει ζωγραφίσει 12 πίνακες, ενώ τραγουδάει συνέχεια, όταν κουράζεται κοιμάται κανα 12ωρο κι όταν το παιδί πει: 

-‘μαμά ,πεινάω’,

-Αχ καλό μου ζωγράφισε λίγο…όπου να ναι τελειώνω κι εγώ…

Μετά από 9 ώρες μπορεί να θυμηθεί ότι είμαστε αισίως στον Απρίλη του 2020 , εν μέσω καραντίνας, ότι έχει παιδιά και ότι …έχουν λυσσάξει της πείνας. Μην την παρεξηγείτε…είναι που ζει σε έναν άλλο κόσμο…

μαμάδες στην καραντίνα ανάλογα με το ζώδιο τους

Ελπίζω να παραμένετε υγιείς και απασχολημένες εν μέσω καραντίνας… εδώ θα βρείτε κάποια… παρηγοριά όλες οι μαμάδες στην καραντίνα!

Αξίζει να αναφερθεί, πως μόνο το ζώδιο και ο ωροσκόπος, δεν είναι ικανά για να περιγράψουν ολοκληρωμένα μια μαμά ανάλογα με το ζώδιο, ιδιότητες που φαίνονται αναλυτικότερα μέσα από τον προσωπικό αστρολογικό της χάρτη.

Αν θέλεις κι εσύ να τον αποκτήσεις, ώστε να παρακολουθείς καλύτερα τις αστρολογικές τάσεις και να ελέγχεις καλύτερα την ζωή σου, μπορείς να μου τον ζητήσεις στο evakokkora @gmail.com.

Μπορείτε να δείτε τα πολύ ενδιαφέροντα αστρολογικά άρθρα της Έυας στην στήλη της Astra-δενη

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!


Έυα Κόκκορα
Έυα Κόκκοραhttp://workingmama;gr
Η Εύα σπούδασε Νηπιαγωγός, αλλά την κέρδισε η Αστρολογία. Όταν δεν αναλύει αστρολογικούς χάρτες, κάνει yoga ή ως γνήσια Παρθένος κάνει γενικές καθαριότητες και συμβουλεύει τους πάντες – το άλλο κουσούρι της Παρθένου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4,965ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,047ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται τα πιο πρόσφατα άρθρα μας, ενημερώσεις και πολλά ακόμα.

Πρόσφατα άρθρα

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι μια πλέον παραγωγική περίοδος για τους εκδοτικούς οίκους αφού η αγαπημένη εποχή του χρόνου έφτασε και...

H Hasbro συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού

Η Hasbro, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως, γιορτάζει 100 χρόνιαατέλειωτου παιχνιδιού και διασκέδασης! Η εταιρεία που ξεκίνησε...

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για ενήλικες

Μου φαίνεται απίστευτο πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και φτάσαμε Δεκέμβριο... και έφτασε η ώρα να διαλέξουμε τα δώρα...

Τα βιβλία του Σεπτεμβρίου #3

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι ακόμα σε mood διακοπών... Αρνούμαι να επιστρέψω στη ρουτίνα των σχολείων των...

Τα βιβλία του Μαΐου #2

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι αγαπημένοι μας για διάβασμα...Αν και φέτος ο καιρός έχει άλλα σχέδια εγώ ονειρεύομαι την...

Η πρώτη εντυπωσιακή παρουσία του ECOVER

To brand οικολογικών καθαριστικών ECOVER ήταν ένας από τους 120 εκθέτες που συμμετείχαν στη μεγαλύτερη eco-living γιορτή στη Τεχνόπολη,...

Δημοφιλή άρθρα

Γρήγορα και εύκολα αποκριάτικα μακιγιάζ!!

Καλή ΤσικνοΠέμπτη σε όλους! Οι απόκριες είναι εδώ και αν...

Διαβάστε επίσηςΠΑΡΟΜΟΙΑ
Προτεινόμενα άρθρα