ΓΥΝΑΙΚΑASTRA-ΔΕΝΗΩροσκόπος - Η πρώτη εντύπωση

Ωροσκόπος – Η πρώτη εντύπωση

-

Ο ωροσκόπος αποτελεί την εικόνα μας στον κόσμο. Είναι το πώς παρουσιαζόμαστε στους άλλους, η πρώτη εντύπωση που δίνουμε, η περσόνα.

Το ζώδιο μας δείχνει το που πρέπει να φτάσουμε ενώ ο  ωροσκόπος είναι το πώς φαινόμαστε.

Υπάρχει ο μύθος ότι μετά τα 30 γινόμαστε ο ωροσκόπος μας. Αυτό δεν ισχύει.

Επίσης κάθε ωροσκόπος έχει διαφορετικές σχέσεις με τους πλανήτες μας μέσα στον αστρολογικό μας χάρτη, οπότε ακόμη και ίδιοι ωροσκόποι μπορεί να εκφραστούν πολύ διαφορετικά.

Η ώρα γέννησης είναι καθοριστική για αυτό το λόγο χρειάζεται ακρίβεια. Ακόμη και μερικά λεπτά μπορεί  να είναι αρκετά ώστε να αλλάξει ο ωροσκόπος και … να διαβάζουμε τόσα χρόνια λάθος ωροσκόπο.

Αξίζει να αναφερθεί, πως μόνο το ζώδιο και ο ωροσκόπος, δεν είναι ικανά για να περιγράψουν ολοκληρωμένα μια μαμά ανάλογα με το ζώδιο, ιδιότητες που φαίνονται αναλυτικότερα μέσα από τον προσωπικό αστρολογικό της χάρτη.

Αν θέλεις κι εσύ να τον αποκτήσεις, ώστε να παρακολουθείς καλύτερα τις αστρολογικές τάσεις και να ελέγχεις καλύτερα την ζωή σου, μπορείς να μου τον ζητήσεις στο evakokkora@gmail.com.

Κριός

Ο ωροσκόπος Κριός δίνει δυναμικές γυναίκες, μπροστάρισσες και κυνηγούς. Θα φέρουν τα πράγματα εκεί που θέλουν και θα κινήσουν γη και ουρανό προκειμένου να γίνει αυτό που θέλουν. Τις λες και ανταγωνιστικές, κυρίως με όσα θεωρούν σημαντικά στη ζωή. Μπορεί να ανταγωνίζονται μέχρι και τον σύντροφο τους!  Ως μητέρες μπορεί να είναι βιαστικές και ανυπόμονες με τα παιδιά τους. Στο παιχνίδι μαζί τους , όμως, μπορούν να γίνουν κι οι ίδιες παιδιά !

Ταύρος

Ο ωροσκόπος Ταύρος δίνει γυναίκες γλυκές, ελκυστικές και λάτρεις των απολαύσεων. Η  προσωπική φροντίδα , είτε αφορά ένα καλό φαγητό είτε ένα καλό άρωμα, είναι προτεραιότητα. Οι Ταυρίνες μπορεί να μοιάζουν αργοκίνητες ή έστω ότι ζουν με ένα δικό τους  εσωτερικό ρολόι που δεν συμβαδίζει με τα κανονικά, όμως γνωρίζουν πως στην ζωή αυτά που αξίζουν είναι τα πιο απλά και απολαυστικά. Αυτή είναι και η βασική αξία που θέλουν να περάσουν στα παιδιά τους.

Δίδυμος

Ο ωροσκόπος Δίδυμος δίνει γυναίκες ομιλητικές- ενίοτε σε βαθμό κακουργήματος- , αεικίνητες, επικοινωνιακές, προσαρμοστικές . Βαριούνται πολύ εύκολα και συνήθως δείχνουν πολύ απασχολημένες στους άλλους, αφού μονίμως κάνουν πολλά πράγματα παράλληλα. Με τα παιδιά τους  επικοινωνούν πολύ, υποστηρίζουν πολύ την μάθηση από κάθε μέσο και  θέλουν να είναι κοινωνικά.

Καρκίνος

Οι γυναίκες με ωροσκόπο Καρκίνο ξεχειλίζουν θηλυκότητα και φροντίδα. Αντιπροσωπεύουν τη ‘γυναίκα’ με την κλασική έννοια. Δείχνουν πολύ ευαίσθητες και εύθραυστες. Θέλουν να φροντίζουν διαρκώς όσους αγαπάνε και σιχαίνονται τις αλλαγές. Με τα παιδιά τους είναι πολύ ζεστές και συχνά γίνονται  ‘η Ελληνίδα μάνα’ .

Λέων

Αυτές οι γυναίκες δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητες. Πάντοτε έχουν πάνω τους κάτι το ‘τραβηχτικό’ . Ο ωροσκόπος αυτός, προσελκύει διαρκώς τα φώτα πάνω του και δύσκολα … φεύγει από τη σκηνή. Ως μητέρες, θέλουν το παιδί τους να ξεχωρίζει από τα άλλα και οι ίδιες φροντίζουν να ασχολούνται με πρωτότυπα χόμπι.

Παρθένος

Οι  γυναίκες με ωροσκόπο Παρθένο, κερδίζουν στην λεπτομέρεια. Ξεχωρίζουν από την απαστράπτουσα καθαρή και προσεγμένη εικόνα τους – ίσως και από μια ελαφριά μυρωδιά οινοπνεύματος-. Μιλάνε με πολύ οργανωμένο τρόπο, σαν να κάνουν μάθημα στους άλλους. Με τα παιδιά τους είναι σχολαστικές  τόσο με την φροντίδα τους όσο και με τα μαθήματα τους. Μπορεί να φαίνονται επικριτικές με όλα, αλλά δεν είναι κακές. Απλά η τελειότητα είναι τόσο άπιαστη!

Ζυγός

Οι γυναίκες με ωροσκόπο Ζυγό ξεχωρίζουν από μακριά για την φινέτσα τους και τον διπλωματικό τους λόγο. Τα φέρνουν με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι . Δίνει μεγάλη προσοχή στο ντύσιμο της, ακόμη κι αν έχει κοιμηθεί δύο ώρες. Με τα παιδιά τους είναι γλυκές όμως μπορεί να γίνουν πολύ αυστηρές σε θέματα δικαιοσύνης- εξαιρετική διαιτητής σε αδελφικά μαλώματα!-

Σκορπιός

Αυτές οι γυναίκες έχουν κάτι το μυστήριο πάνω τους. Ξεχωρίζουν, αλλά με έναν μαγνητικό τρόπο. Μπορεί να μην μιλάνε καν , όμως τις προσέχεις θες δεν θες. Συνήθως, δεν ξέρεις και πολλά για τη ζωή τους, φροντίζουν πάντα να είναι λιτές σε ότι πουν. Στα παιδιά τους μαθαίνουν να ψάχνουν το κρυμμένο, το μυστικό και θέλουν να τα κάνουν υποψιασμένα στους κινδύνους της ζωής.

Τοξότης

Οι γυναίκες με ωροσκόπο Τοξότη είναι η χαρά της ζωής. Εξωστρεφείς όσο δεν πάει, μπορούν να πάνε για ψωμί και να βγουν για καφέ με την φουρνάρισσα και να επιστρέψουν μετά από 5 ώρες. Ψάχνουν να βρουν το βαθύτερο νόημα στο καθετί και αγαπούν τα ταξίδια όσο κανείς άλλος. Ιδανικά, θα ήθελε να πηγαίνει κάθε μήνα ταξίδι με το παιδί της, ώστε να του εμφυσήσει την περιέργεια για το διαφορετικό αλλά και για τις νέες εμπειρίες.

Αιγόκερως

Αυστηρότητα και πρόγραμμα.  Οι γυναίκες με ωροσκόπο Αιγόκερω σου κόβουν το αίμα. Αποπνέουν κάτι το συγκροτημένο και απόλυτο και αλίμονο αν δεν δείξεις σοβαρότητα. Τα παιδιά τους είναι στρατιωτάκια σε καιρό πολέμου, εκπαιδεύονται από μικρά και δεν λοξοδρομούν γιατί το μάτι της μαμάς είναι πανταχού παρών. Η δουλειά τους είναι πάνω από όλα γι αυτό και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να είναι οργανωμένοι κατάλληλα, ώστε να μην την εμποδίζουν στο να γίνει γυναίκα καριερίστα.

Υδροχόος

Οι γυναίκες με αυτόν τον ωροσκόπο εκπέμπουν κάτι ξεχωριστό. Δεν τις λες σε καμία περίπτωση συνηθισμένες. Πάντα έχουν να σου πουν κάτι που δεν έχεις ξανακούσει και συνήθως μοιάζουν να έχουν έρθει από άλλο πλανήτη. Τις απασχολούν θέματα ανθρωπότητας, συμπαντικά , τα  καθημερινά τις πνίγουν. Τα παιδιά τους ασχολούνται με τα πιο πρωτότυπα πράγματα και αμφισβητούν τα πάντα. Έχουν το σύνδρομο του μικρού εφευρέτη κι αλίμονο σου αν πεις κάτι που δεν υποστηρίζεται επιστημονικά!

Ιχθείς

Οι γυναίκες με ωροσκόπο Ιχθύ, μπορούν να σε μπερδέψουν πάρα πολύ. Εκπέμπουν κάτι το απροσδιόριστο, δεν μπορείς να τις κατατάξεις πουθενά, ανά πάσα ώρα και στιγμή μεταμορφώνονται σε κάτι άλλο. Μπορείς να τις ξεχωρίσεις από μια καλλιτεχνική χροιά στην εμφάνιση τους ή από το ότι περιφέρονται με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Τα παιδιά τους είναι συνήθως κι εκείνα στον δικό τους κόσμο και δεν καταπιέζονται σε καμία περίπτωση. Μπορεί να τα παροτρύνουν να ασχοληθούν με τις τέχνες, αλλά συνήθως τα αφήνουν να επιλέξουν μόνα τους τι τα ενδιαφέρει.

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!

Έυα Κόκκορα
Έυα Κόκκοραhttp://workingmama;gr
Η Εύα σπούδασε Νηπιαγωγός, αλλά την κέρδισε η Αστρολογία. Όταν δεν αναλύει αστρολογικούς χάρτες, κάνει yoga ή ως γνήσια Παρθένος κάνει γενικές καθαριότητες και συμβουλεύει τους πάντες – το άλλο κουσούρι της Παρθένου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4,965ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,047ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται τα πιο πρόσφατα άρθρα μας, ενημερώσεις και πολλά ακόμα.

Πρόσφατα άρθρα

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι μια πλέον παραγωγική περίοδος για τους εκδοτικούς οίκους αφού η αγαπημένη εποχή του χρόνου έφτασε και...

H Hasbro συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού

Η Hasbro, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως, γιορτάζει 100 χρόνιαατέλειωτου παιχνιδιού και διασκέδασης! Η εταιρεία που ξεκίνησε...

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για ενήλικες

Μου φαίνεται απίστευτο πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και φτάσαμε Δεκέμβριο... και έφτασε η ώρα να διαλέξουμε τα δώρα...

Τα βιβλία του Σεπτεμβρίου #3

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι ακόμα σε mood διακοπών... Αρνούμαι να επιστρέψω στη ρουτίνα των σχολείων των...

Τα βιβλία του Μαΐου #2

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι αγαπημένοι μας για διάβασμα...Αν και φέτος ο καιρός έχει άλλα σχέδια εγώ ονειρεύομαι την...

Η πρώτη εντυπωσιακή παρουσία του ECOVER

To brand οικολογικών καθαριστικών ECOVER ήταν ένας από τους 120 εκθέτες που συμμετείχαν στη μεγαλύτερη eco-living γιορτή στη Τεχνόπολη,...

Δημοφιλή άρθρα

Γρήγορα και εύκολα αποκριάτικα μακιγιάζ!!

Καλή ΤσικνοΠέμπτη σε όλους! Οι απόκριες είναι εδώ και αν...

Διαβάστε επίσηςΠΑΡΟΜΟΙΑ
Προτεινόμενα άρθρα