Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος είναι ένας δημοφιλής εκδοτικός οίκος στην κατηγορία των βιβλίων για ενήλικες αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν και στο χώρο του παιδικού βιβλίου.
Εμείς είχαμε την τύχη να διαβάσουμε ένα από τα τέσσερα της σειράς: Παραμύθια της γιαγιάς κότας και συγκεκριμένα: Το καναρίνι που έκανε πιπί στη φωλιά του. Πρόκειται για μια ιστορία ενός μικρού καναρινιού που κάνει πιπί μέσα στη φωλιά του και αναστατώνει όλους του γείτονές του… Μια καμηλοπάρδαλη, ένας πάνθηρας μια κουκουβάγια, μια στρουθοκάμηλος και ένας τυφλοπόντικας αναρωτιούνται τι έγινε και βράχηκαν! Μια ξεκαρδιστική ιστορία με πρωταγωνιστές ζώα που ασχολείται με την εκπαίδευση της τουαλέτας μέσα από τη χιουμοριστική πλευρά της δύσκολης αυτής προσπάθειας που κάνουν τα μικρούλικα παιδάκια.

Τα ζώα πάντα είναι βοηθοί μας στα βιβλία στην εκμάθηση διδαγμάτων για τα παιδιά μας έτσι και σε αυτό το παιδικό βιβλίο το μικρό καναρινάκι βοηθάει τα μικρά μας να καταλάβουν ότι καμιά φορά συμβαίνουν και ατυχήματα… Την επόμενη βραδιά όμως ίσως να τα καταφέρουν αν συνεχίσουν την προσπάθεια!

Στα βιβλία αυτής της σειράς θα βρείτε μικρές ιστορίες ιδανικές για διάβασμα πριν τον ύπνο, οι οποίες θίγουν ιδιαίτερα ζητήματα με έναν τρόπο που βοηθάει τους γονείς να συζητήσουν τα νοήματα με το παιδί.
Μπορείτε να βρείτε και άλλες βιβλιοπροτάσεις για παιδιά εδώ.
Μέχρι την επόμενη φορά…
Σας φιλώ
Άννα
Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!