Διάλεξε τον σωστό επαγγελματία για την ημέρα του γάμου σου!

0
1171
συμβουλές-για-τον-γάμο-σου

Παντρεύεστε! Σίγουρα θέλετε εκείνη την ημέρα να πάνε όλα τέλεια! Θα το πετύχετε έχοντας δίπλα σας τους καλύτερους! Πώς; Θα το δούμε μαζί!

  1. Ρωτήστε! Φίλες και γνωστές ή ακόμα τον φωτογράφο ή την κομμώτρια. Θα σας προτείνουν επαγγελματίες που έχουν συνεργαστεί μαζί αρμονικά και ε΄χουν δεί έμπρακτα το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Ο φωτογράφος ίσως είναι και ο πιό κατάλληλος για να σας προτείνει κάποιον μιας και στην δική του δουλειά έχει αντίκτυπο το αποτέλεσμα του δικού σας μακιγιάζ.
  2. Ψάξτε στο διαδίκτυο. Ο σωστός επαγγελματίας οφείλει να έχει δείγματα της δουλειάς. Μην μείνετε μόνο στο όνομα και στο πόσο “διάσημος” είναι. Η καθεμιά μας έχει διαφορετικό στυλ και αισθητική και σε αυτά λοιπόν θα πρέπει να ανταποκρίνεται ο makeup artist και ο hair stylist. Βρες εκείνον που να ταιριάζει σε αυτό που έχετε φανταστεί. Δείτε υλικό από νυφικά μακιγιάζ και όχι θεατρικά ή special effect. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα σου δώσουν να καταλάβεις εάν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου θα μπορέσει να αντεπεξέλθει. Μην ξεχνάτε ότι η κάθε νύφη είναι διαφορετική (όλοι είμαστε διαφορετικοί) και γιαυτό δεν μπορούμε όλοι να “φοράμε” το ίδιο μακιγιάζ.
  3. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί τους! Δείτε εάν το οικονομικό τους πακέτο ανταποκρίνεται στο badget σας και συζητήστε μαζί του για τις αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν. Μην φοβάστε να ρωτήσετε. Ο σεβασμός και η καλή συμπεριφορά είναι αναγκαία και από τους δύο σας και αυτό θα φανεί από την πρώτη κιόλας επικοινωνία σας. Αλληλοβοηθηθείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  4. Φτάσατε στο δοκιμαστικό! Η καθαριότητα είναι το πιο βασικό κριτήριο! Με βρώμικα πινέλα, εργαλεία, υλικά δεν μπορεί ένας makeup artist να δουλέψει. Μεταφέρει μικρόβια, η εικόνα είναι άσχημη, το αποτέλεσμα δεν είναι σωστό! Γενικά εγώ θα πρότεινα να πείτε ένα ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Με καταλαβαίνετε φαντάζομαι…
  5. Οφείλει να βγάλει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας και να έχει άποψη. Σε αντίθετη περίπτωση κάτι πηγαίνει στραβά. Πρέπει να σας προτείνει διαφορετικές εναλλακτικές και εσείς να καταλήξετε σε αυτή που θεωρείτε καλύτερη για εσάς.
  6. Εάν κάτι δεν σας ευχαριστήσει, μπορείτε πάντα να κάνετε δοκιμαστικό και με κάποιον άλλο επαγγελματία. Πάρτε γνώμες από το περιβάλλον σας αλλά πάντα η τελική επιλογή είναι η δική σας.
  7. Επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθεί πιστά μια εταιρία ή όλα τα προϊόντα να είναι πανάκριβα. Καμία εταιρία δεν τελειοποιήσει όλα της τα προϊόντα γιαυτό θεωρώ ότι δεν μπορεί να καλύψει 100% τις ανάγκες ενός επαγγελματία. Ο makeup artist αλλά και ο hair stylist , δοκιμάζει (οφείλει τουλάχιστον) και έχει καταλήξει σε αυτά που πιστεύει ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους για το δικό σας καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Φύγετε μακριά αν καταλάβετε ή δείτε προϊόντα που σας φαίνονται αλλοιωμένα ή μη αυθεντικά.

Η δικά μου γενική συμβουλή είναι να μην φοβάστε να ρωτήσετε! Αυτό θα σας το λέω συνέχεια και όλα θα πάνε κατ’ευχήν!

Από εμένα ,

Η ώρα η καλή.

Φιλία πολλά

Μπορείτε να βρείτε και άλλα άρθρα ομορφιάς εδώ.


Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ