Ετοιμάζω ταξίδι!!!

0
2070

Έφτασε!!!! Ώ, ναι!!! Έφτασε λοιπόν για μένα η ώρα να ετοιμάσω βαλίτσα για τις διακοπές μου για το καλοκαιρινό μου ταξίδι!!

Αναρωτιόμουν λοιπόν πώς σας αρέσει να φτιάχνετε εσείς τη βαλίτσα σας?

Παλαιότερα έκανα λίστα με τα πράγματα που ήθελα να πάρω μαζί μου. Βέβαια έτσι τις περισσότερες φορές, κατέληγα να ξεχάσω και κάτι. Τη γλιτώνεις αν έχεις αφήσει πίσω τα σαμπουάν, αν όμως ξέχασες να πάρεις εσώρουχα???

Για αυτό λοιπόν βρήκα άλλον τρόπο για να οργανώσω τη βαλίτσα μου για το επόμενο ταξίδι μου!

Ξεκινάω πάντα από το δωμάτιό μου. Ανοίγω ντουλάπα και βγάζω όσα ρούχα θα ήθελα να φορέσω τα καλοκαιρινά βράδια στο νησί. Λέω βράδια γιατί τα πρωινά, θα με βρείτε σίγουρα σε κάποια παραλία, να λιάζομαι σαν τον αστερία πάνω σε μία ξαπλώστρα και εκεί τι χρειάζομαι μόνο? Μαγιό, άντε και κανένα παρεό!

Αφού λοιπόν απλώσω την πραμάτεια μου στο κρεββάτι, μετράω τις μέρες και ανάλογα βγάζω το outfit κάθε μέρας.

Επόμενη κίνηση, εσώρουχα, μαγιό, πετσέτες! Κάπου εδώ αλλάζω δωμάτιο!

Στη δίπλα θα βρω τσάντες και αξεσουάρ για να ολοκληρώσω τα outfit που έχω φτιάξει.

Next stop παπούτσια και παντόφλες. Αγαπώ τα τακούνια μου, θα μπορούσα να φοράω όλη μέρα αλλά αυτό δεν είναι εφικτό ειδικά στα “στενοσόκακα” του κάθε νησιού! Οπότε η λύση είναι πλατφόρμα και σανδάλια!

And then, last but not least αντηλιακά, περιποίηση προσώπου, ντεμακιγιάζ και καλλυντικά.

Αγαπώ τα νεσεσέρ που είναι από μαλακό πλαστικό είτε έχουν τέτοια επένδυση, καθώς σε περίπτωση που κάτι ανοίξει, να μην χυθεί στην υπόλοιπη βαλίτσα.

Όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου, τα παίρνω όλα! Στην περίπτωση που το μεταφορικό μας μέσον είναι το αεροπλάνο, έχω προμηθευτεί μικρά βαζάκια και μπουκαλάκια που βάζω εκεί την ποσότητα που θα χρειαστώ από το εκάστοτε προϊόν.

Έτσι σίγουρα γλιτώνετε και περισσότερο χώρο! Μου είναι πιο εύκολο γενικά να τσεκάρω δωμάτιο-δωμάτιο, αφού έτσι είμαι σίγουρη ότι δεν έχω αφήσει κάτι χρήσιμο πίσω!

Το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μου ενώ θα περιμένατε να ξεχειλίζει, συμβαίνει το αντίθετο!! Για εξοικονόμηση χώρου μου αρέσει να έχω μαζί μου mini συσκευασίες των καλλυντικών, ευτυχώς οι περισσότερες εταιρίες πλέον βγάζουν στα περισσότερα προϊόντα.

Μετά πάμε στα της τεχνολογίας. Πιστολάκι μαλλιών, ισιωτική και φορτιστή. Ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε το ίδιο κινητό οπότε εάν κάποιος ξεχάσει τον δικό του, έχουμε τον άλλον.

Εισιτήρια, ταυτότητες, δίπλωμα οδήγησης και κάρτες. Τα πιο απαραίτητα βάλτε τα στο πορτοφόλι σας από νωρίς! Δεν θέλετε να φτάσετε στο λιμάνι-αεροδρόμιο και να ψάχνεστε!

Νομίζω πως κάπου εδώ είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι μας!!! Δεν ξέρω για τη δική σας, πάντως η δική μου πάντα ασφυκτιά.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την καλή σας διάθεση, αφήστε για λίγο πίσω τις σκοτούρες και τα προβλήματα και απολαύστε την θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο!! Καπέλο λοιπόν και γρήγορα έξω από το σπίτι για την εξόρμηση σας!

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους!!!

Από εμένα,

Φιλιά πολλά!!

Διαβάστε επίσης https://workingmama.gr/glow-baby-glow/

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ