ΓΥΝΑΙΚΑΗ πρώτη εντυπωσιακή παρουσία του ECOVER

Η πρώτη εντυπωσιακή παρουσία του ECOVER

στο 3 ο Bio Festival προσέλκυσε το ενδιαφέρον του eco-friendly κοινού

-

To brand οικολογικών καθαριστικών ECOVER ήταν ένας από τους 120 εκθέτες που συμμετείχαν στη μεγαλύτερη eco-living γιορτή στη Τεχνόπολη, συγκεντρώνοντας και φέτος πλήθος επισκεπτών της bio-κουλτούρας.

Το ECOVER συμμετείχε στη μεγαλύτερη γιορτή βιολογικών, φυσικών και eco-living προϊόντων, το Bio Festival 2023, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για 3 η χρονιά και υποδέχτηκε 7.150 επισκέπτες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από τις 6-8 Μαΐου, με νέες τάσεις, προϊόντα και happenings της bio-κουλτούρας για μικρούς και μεγάλους.


Με μια νέα #ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΖΩΗΣ, το ECOVER έδωσε το παρών, ως ένας από τους πολλούς συμμετέχοντες του φετινού Φεστιβάλ, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, στο οποίο το κοινό μπορούσε να περιηγηθεί, να ανακαλύψει και να ενημερωθεί για τα βιώσιμα προϊόντα της εταιρείας, καθώς και να λάβει μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό ECOVER, χαρίζοντας πλούσια δώρα.

Η φιλοσοφία του brand ότι «η επανάσταση ξεκινά από το σπίτι μας, και είναι οικολογική» αποτυπώνεται σε όλη την ιστορική διαδρομή του, από το Βέλγιο του 1979, με την πρώτη επίσημη κυκλοφορία των προϊόντων ECOVER μέχρι και σήμερα, από τον τρόπο παραγωγής μέχρι τον τρόπο παρασκευής κάθε προϊόντος. Άλλωστε, η αποστολή του είναι ένας πιο καθαρός πλανήτης μέσα από απλές καθημερινές πράξεις, όπως είναι ο τρόπος που πλένουμε και καθαρίζουμε.


Το ECOVER πρωτοπορεί και ξεχωρίζει στον τομέα των καθαριστικών οικολογικών προϊόντων, με την παραγωγή τους να πραγματοποιείται στο καθαρό, «πράσινο» εργοστάσιό της στο Βέλγιο, το οποίο είναι πιστοποιημένο για μηδενικά απόβλητα, φιλικό προς το περιβάλλον και κατασκευασμένο από βιώσιμα δομικά υλικά, το οποίο μάλιστα τροφοδοτείται από 100% ανανεώσιμη ενέργεια. Ακόμη, τα καθαρά, eco-
friendly συστατικά παρασκευής καθώς και οι συσκευασίες των προϊόντων της εταιρείας από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκάλι, μεγιστοποιεί το εγχείρημά της για ένα βιώσιμο μέλλον, φέρνοντας την επανάσταση στον τρόπο αντίληψης και υιοθέτησης της bio-κουλτούρας από τους καταναλωτές.

Η Brand Manager, Στεφανία Δημητρακοπούλου δήλωσε το εξής: «Ήταν μεγάλη η χαρά
και η τιμή που το ECOVER συμμετείχε στο 3 ο Bio Festival και μπορέσαμε να βρεθούμε ένα
βήμα πιο κοντά στους καταναλωτές. Το ECOVER στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις, μέσω των
οποίων ο κόσμος ενημερώνεται για έναν νέο, υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο
ζωής. Η αλλαγή ξεκινάει από το σπίτι μας, μέσω των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και
σκοπός μας είναι να φέρουμε μια νέα επανάσταση ζωής, από τον τρόπο που καθαρίζουμε
στο σπίτι μας, αλλά και για τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας, ο οποίος είναι το πραγματικό
σπίτι όλων μας».
Το ECOVER δραστηριοποιείται σε έξι κατηγορίες καθαριστικών προϊόντων (υγρά
απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικά ρούχων, υγρά πιάτων, ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων,
υγρά καθαριστικά τουαλέτας, καθαριστικά γενικής χρήσης σπιτιού), καθώς και έχει
λανσάρει και μία ειδική σειρά που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών για μεγάλους
και παιδιά. Τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι vegan-friendly.

Σχετικά με το ECOVER


Με έδρα στο Βέλγιο από το 1979, το ECOVER δραστηριοποιείται σε έξι κατηγορίες καθαριστικών προϊόντων (υγρά απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικά ρούχων, υγρά πιάτων, ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, υγρά καθαριστικά τουαλέτας, καθαριστικά γενικής χρήσης σπιτιού), καθώς και έχει λανσάρει και μία ειδική σειρά που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών.


Η φιλοσοφία του ECOVER είναι ότι «η επανάσταση ξεκινά από το σπίτι μας, και είναι οικολογική». Από το πώς δραστηριοποιείται μέχρι τα συνειδητά επιλεγμένα βιοδιασπώμενα συστατικά που είναι φυτικής προέλευσης, έως τα μπουκάλια από ανακυκλωμένο πλαστικό, έως το πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων – όλα έχουν να κάνουν με την εύρεση νέων τρόπων για να κάνουμε πράξη τις αξίες μας.


To ECOVER επαναπροσδιορίζει την καθαριότητα για τον 21ο αιώνα. Σπίτια που καθαρίζονται με προϊόντα που παράγονται με βιοδιασπώμενα συστατικά φυτικής προέλευσης, από μια εταιρεία που μοιράζεται τις αξίες της με τους καταναλωτές της.

Καθοδηγούμε με παράδειγμα, φροντίζοντας να προσπαθούμε να λειτουργούμε με τόση διαφάνεια όσο ένα ποτάμι – χωρίς να υπερηφανευόμαστε υπερβολικά για αυτό. Όλα αυτά για να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην επανάστασή μας για έναν πιο καθαρό πλανήτη.

Μέχρι την επόμενη φορά…

Σας φιλώ

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Άννα Μίχτη
Άννα Μίχτηhttps://workingmama.gr/
Το όνομα μου είναι Άννα και είμαι η chief editor και owner του Working mama. Παράλληλα είμαι σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα. Έχω δύο πανέμορφες πριγκίπισσες την Κατερίνα, που είναι 12χρονών και την Ιωάννα που είναι 5ετων. Το blogging για μένα είναι ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις... Από εδώ θα ανακαλύψουμε πως μπορεί μια γυναίκα να συνδυάσει τη μητρότητα με την καριέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4,965ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,047ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται τα πιο πρόσφατα άρθρα μας, ενημερώσεις και πολλά ακόμα.

Πρόσφατα άρθρα

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι μια πλέον παραγωγική περίοδος για τους εκδοτικούς οίκους αφού η αγαπημένη εποχή του χρόνου έφτασε και...

H Hasbro συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού

Η Hasbro, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως, γιορτάζει 100 χρόνιαατέλειωτου παιχνιδιού και διασκέδασης! Η εταιρεία που ξεκίνησε...

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για ενήλικες

Μου φαίνεται απίστευτο πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και φτάσαμε Δεκέμβριο... και έφτασε η ώρα να διαλέξουμε τα δώρα...

Τα βιβλία του Σεπτεμβρίου #3

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι ακόμα σε mood διακοπών... Αρνούμαι να επιστρέψω στη ρουτίνα των σχολείων των...

Τα βιβλία του Μαΐου #2

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι αγαπημένοι μας για διάβασμα...Αν και φέτος ο καιρός έχει άλλα σχέδια εγώ ονειρεύομαι την...

Αχ αυτές οι Πανελλήνιες

Ξέρω έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά φέτος είναι μια πολύ δύσκολη χρόνια για μένα... Ήρθε η ώρα λοιπόν...

Δημοφιλή άρθρα

Γρήγορα και εύκολα αποκριάτικα μακιγιάζ!!

Καλή ΤσικνοΠέμπτη σε όλους! Οι απόκριες είναι εδώ και αν...

Διαβάστε επίσηςΠΑΡΟΜΟΙΑ
Προτεινόμενα άρθρα