READING...On My BookshelfΤα βιβλία του Οκτωβρίου

Τα βιβλία του Οκτωβρίου

-

Πραγματικά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω – τα βιβλία του Οκτωβρίου με εντυπωσίασαν -βιβλία ιστορικά, ρομαντικά, αστυνομικά αλλά και μυθιστορήματα που θέλω να διαβάσω… Εσείς τι επιλέγετε;

Χάλκινο Δάκρυ Φτερωτό

Ευφραιμίδη Ειρήνη

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η Μαργαρίτα ∆ελαβόγια έχει αναλάβει μια δύσκολη αποστολή: να μπει κρυφά στο Άγιο Όρος και να μεταφέρει κάποια σημαντικά κειμήλια σε ένα εργαστήριο αρχαιομετρίας στη Γερμανία. Ο σκοπός της είναι ιερός και καταλύει κάθε της φόβο. Όμως οι κίνδυνοι ελλοχεύουν και εκείνη βρίσκεται ξαφνικά στο στόχαστρο φιλόδοξων και αδίστακτων ανθρώπων που εξαπολύουν ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εναντίον της, για να μπορέσουν να τη σταματήσουν. Ίντριγκες, συνωμοσίες, θανάσιμες πλεκτάνες, πάθη και προδοσίες συνθέτουν μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου και δράσης.

Στις σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνονται σιγά-σιγά όλα τα στάδια μιας παγκόσμιας εκστρατείας που έχει ως σκοπό της να αποκρυπτογραφήσει το πολύτιμο φορτίο με κάθε μέσο και με κάθε κόστος. Φόνοι, έντονο σασπένς και κλιμακούμενη αγωνία θα οδηγήσουν σε ένα χάλκινο, φτερωτό δάκρυ που θα θεραπεύσει όλες τις πληγές και θα ενώσει με τρόπο αριστοτεχνικό τη μυθολογία με την επιστήμη, το παρελθόν με το παρόν, την αγάπη με τον πόνο της απώλειας και τη λύτρωση με τη δύναμη της πίστης.

Ο τελευταίος φόνος στην άκρη του κόσμου

Stuart Turton

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Για να σώσεις ό,τι έχει απομείνει από τον κόσμο πρέπει να εξιχνιάσεις τον φόνο…
Πέρα από το νησί δεν υπάρχει τίποτα: ο κόσμος καταστράφηκε από μια ομίχλη που σάρωσε τον πλανήτη, σκοτώνοντας τα πάντα στο πέρασμά της. Στο νησί η ζωή είναι ειδυλλιακή. Οι εκατό είκοσι δύο κάτοικοι ζουν γαλήνια και συνυπάρχουν αρμονικά με τους τρεις επιστήμονες. Οι κάτοικοι ψαρεύουν, καλλιεργούν και γλεντάνε, τηρώντας όμως τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και κάνοντας ό,τι τους λένε οι επιστήμονες. Ώσπου ξαφνικά μία επιστήμονας βρίσκεται νεκρή – κάποιος τη μαχαίρωσε. Και οι κάτοικοι πληροφορούνται ότι ο φόνος έχει δημιουργήσει προβλήματα στο σύστημα ασφαλείας του νησιού, που ήταν η μοναδική τους προστασία από την ομίχλη. Αν ο φόνος δεν εξιχνιαστεί σε ενενήντα δύο ώρες, η ομίχλη θα πνίξει το νησί και τους ανθρώπους του. Όμως το σύστημα ασφαλείας έχει διαγράψει και τις αναμνήσεις τους από την περασμένη νύχτα, πράγμα που σημαίνει πως κάποιος στο νησί είναι φονιάς – χωρίς καν να το ξέρει.

Η Λέσχη των Γριφολόγων

Samuel Burr

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Μερικές φορές ο πιο δύσκολος γρίφος είναι να βρεις τη θέση σου στον κόσμο.
Ο Κλέιτον Στάμπερ είναι ένα αίνιγμα. Είναι είκοσι πέντε xρονών, όμως ντύνεται σαν παππούς και πίνει σέρι με πάθος. Όταν ήταν νεογέννητο τον εγκατέλειψαν στο κατώφλι μιας Λέσχης γριφολόγων, στους κόλπους της οποίας μεγάλωσε, και τώρα είναι ένας από τους τελευταίους επιζώντες ενός θεσμού που σβήνει.
Όταν η καλύτερή του φίλη –η ευυπόληπτη συντάκτρια σταυρόλεξων Πίπα Άλσμπρουκ– πεθαίνει, του αφήνει έναν ύστατο γρίφο. Αν τον λύσει, ίσως αποκαλύψει το μυστήριο της καταγωγής του και μπορέσει να ετοιμαστεί για τη ζωή εκεί έξω. Καθώς ο Κλέι αρχίζει να ξεδιαλύνει τον γρίφο, ανακαλύπτει κάτι που ακόμα και η Λέσχη δεν κατάφερε να επιλύσει. Ένα μυστικό που θα αλλάξει το μέλλον του για τα καλά…

Η αληθινή Ζωή της Μίκα

Jean Emiko

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Στα τριάντα πέντε της η ζωή της Μίκα Σουζούκι είναι ένα χάος. Είναι πρόσφατα χωρισμένη και απολυμένη. Και τότε της τηλεφωνεί η Πένι – η κόρη που έδωσε για υιοθεσία πριν από δεκάξι χρόνια. Η Πένι θέλει να καλλιεργήσει μια σχέση με τη βιολογική της μητέρα, κι η Μίκα λαχταρά να γίνει μια γυναίκα για την οποία η κόρη της θα είναι περήφανη. Αντιμέτωπη με τις ανεπάρκειές της, η Μίκα λέει ένα λευκό ψέμα που μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια ψεύτικη ζωή, όπου η ίδια εμφανίζεται ώριμη, συγκροτημένη και επιτυχημένη.

Η ζωή της Μίκα μπορεί να είναι μια ψευδαίσθηση, αλλά όλα όσα μοιράζεται με την περίεργη, ξεροκέφαλη Πένι είναι αληθινά: οι ελπίδες, τα όνειρα, τα ελαττώματά της, η ιαπωνική καταγωγή της. Μπορεί όμως η Μίκα να τα έχει πραγματικά όλα ‒ τον έρωτα, την κόρη της, τη ζωή που πάντα ήθελε; Όχι αν δεν αντιμετωπίσει την αλήθεια για τον εαυτό της, την οικογένειά της και το παρελθόν της, και δεν απαντήσει στο θεμελιώδες ερώτημα: ποια είναι ακριβώς στην αληθινή ζωή;

Η αληθινή ζωή της Μίκα είναι ένα έξυπνο, αστείο και άκρως συγκινητικό μυθιστόρημα, το οποίο εξερευνά τις σχέσεις, τα μυστικά που κρατάμε μέσα μας και το τι σημαίνει να είσαι μητέρα.

Mixtape

Κωνσταντίνος Τσάβαλος, Αντώνης Βαβαγιάννης

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ένα μουσικό κόμικ – 24 ροκ ιστορίες

Ποιος Aμερικανός μουσικός είχε ένα περίεργα κακό προαίσθημα τη βραδιά της δολοφονίας του John Lennon; Πόσο σουρεαλιστική ήταν η περιοδεία των Last Drive στην Ανατολική Γερμανία το 1987; Πώς το πυρηνικό δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ προκάλεσε «πανικό» στους Smiths; Από ποιο αγαπημένο του άλμπουμ εμπνεύστηκε ο Kurt Cobain το εξώφυλλο ενός δίσκου των Νirvana;

24 συναρπαστικές, συχνά απρόβλεπτες και οριακά…απίθανες ιστορίες που όντως συνέβησαν.

2194 ημέρες πολέμου: 1 Σεπτεμβρίου 1939-2 Σεπτεμβρίου 1945

Μαρίζα Ντεκάστρο

Εκδόσεις Μεταίχμιο

1 Σεπτεμβρίου 1939-2 Σεπτεμβρίου 1945.
Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος: έξι χρόνια και μία ημέρα που σημάδεψαν την ανθρωπότητα.
Φαντάσου την Ευρώπη σαν θεατρική σκηνή. Πάνω σ’ αυτή την τεράστια σκηνή δόθηκε μια παράσταση τρόμου, πείνας, θανάτων, εκτοπίσεων, αγωνίας, απελπισίας. Φρίκης! Το έργο όμως δεν ήταν της φαντασίας. Το έγραψαν πολλοί συγγραφείς γνωστοί και άγνωστοι, ενώ οι ηθοποιοί ήταν κι εκείνοι γνωστοί και άγνωστοι.
Χρόνο με τον χρόνο θα ξεδιπλωθούν στις σελίδες του βιβλίου τα γεγονότα μέσα από τα τεκμήρια, τις μαρτυρίες και τα λόγια όσων υπέστησαν τα δεινά εκείνου του πολέμου.
Είμαστε τυχεροί που δεν τον ζήσαμε! Τον έζησαν όμως εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι, απλοί πολίτες, στρατιώτες, αντιστασιακοί, διανοούμενοι, καταδιωγμένοι, πολιτικοί, παιδιά και μεγάλοι, οι δικοί μας.
Η ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου γράφτηκε σε πολλές γλώσσες!

Το στοιχειό του Αχέροντα

ΜΕΤΑΞΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Εκδόσεις Μίνωας

Αχέροντας, 1943: Η δεκαεπτάχρονη έγκυος Ευρυδίκη Αγγελή, ερωμένη του Γερμανού αξιωματικού Βολφ Μάισνερ, ρίχνεται από έναν γκρεμό στα νερά του Αχέροντα, για να γλιτώσει από τους οργισμένους συγχωριανούς της που την καταδιώκουν.

Αχέροντας, σήμερα: «Είναι η Ευρυδίκη Αγγελή!» φώναξε έντρομος ο γέροντας αντικρίζοντας το κορίτσι που κειτόταν αναίσθητο μέσα στη βάρκα. «Η Ευρυδίκη, που σκοτώθηκε το 1943… Ο Αχέροντας την έφερε πίσω στους ζωντανούς!»

Αυτή η παράλογη διαπίστωση θα ανατρέψει τα σχέδια του Μάνου Βαρσάμη και της Έλσας Γληνού για μια ξέγνοιαστη εκδρομή στην Πρέβεζα και θα τους φέρει αντιμέτωπους με έναν δολοφόνο που σκορπά τον τρόμο στους κατοίκους της Παραμυθιάς. Ένα κορίτσι που επιμένει πως είναι η Ευρυδίκη, η ερωμένη του Μάισνερ την περίοδο της Κατοχής… Μια στυγερή δολοφονία που διαπράττεται με ξιφολόγχη από γερμανικό όπλο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου… Η Μαριάνθη, η υπέργηρη αδελφή της Ευρυδίκης, που μπαίνει κι αυτή στο στόχαστρο του δολοφόνου… Μυστικά και λάθη του παρελθόντος, που ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στο παρόν… Όσοι αδικήθηκαν ζητούν εκδίκηση…

Με φόντο τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του Αχέροντα, ο Μάνος και η Έλσα κυνηγούν έναν άγνωστο δολοφόνο, που παίζει μαζί τους ένα θανάσιμο παιχνίδι στο οποίο είναι αποφασισμένος να νικήσει. Και για να τα καταφέρει, δεν θα διστάσει να κλέψει την Ευρυδίκη από τον Άδη και να την ξαναφέρει στον κόσμο των ζωντανών…

Ελεύθερη

MINOUI DELPHINE

Εκδόσεις Μίνωας

Σιράζ, φθινόπωρο 2022. Στην καρδιά της εξέγερσης που δονείται από το σύνθημα «Γυναίκα, Ζωή, Ελευθερία», μια δεκαεξάχρονη Ιρανή ανεβαίνει πάνω σε έναν κάδο σκουπιδιών κι ετοιμάζεται να κάψει τη μαντίλα της σε δημόσια θέα. Και ενώ εξανεμίζεται σιγά σιγά ο φόβος, ξετυλίγεται σε φλας μπακ η βαθιά προσωπική της ιστορία – η ανεπιθύμητη γέννησή της, ο δυνάστης πατέρας της, το κινητό της γεμάτο με αντιστασιακά βιντεάκια, οι φίλες της, οι πρώτοι έρωτες και ο ενδυματολογικός κώδικας που επιβάλλει ένα κομμάτι πανί στο κεφάλι της, αυτό από το οποίο ονειρεύεται να απαλλαγεί.

Μήπως στο Μπαντζένς, το χαϊδευτικό που διάλεξε η μητέρα της τη μέρα που τη γέννησε, βρίσκεται το μυστικό της χειραφέτησής της; Μέσα από την εξιστόρηση σε μορφή εσωτερικού μονόλογου αυτής της ριζικής μεταμόρφωσης, η Delphine Minoui, συγγραφέας του μπεστ σέλερ Δέκα ετών, διαζευγμένη, συνθέτει ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ενηλικίωσης.

Μπαντζένς. Κατά λέξη: σκάρτο φύλο.
Σε απλά περσικά: πονηρή, ξετσίπωτη.

Η αρχόντισσα του Ακρωτηρίου

ΛΟΠΙΝΟ ΖΟΕΛ

Εκδόσεις Μίνωας

To 1874 η υπό οθωμανική κατοχή Κρήτη υποφέρει, επαναστατεί και παλεύει για την επιβίωση σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Tότε σ’ ένα χωριό του Ακρωτηρίου Χανίων γεννιέται η Κατερίνη. Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο πατέρας της την κρεμάει σ’ ένα κλαδί ελιάς για να μην την παρασύρουν τα ορμητικά νερά που καταπνίγουν το χωριό. Η μέρα εκείνη προμηνύει την πολυτάραχη ζωή της.

Πανέξυπνη, δυνατή, δημιουργική, ατίθαση, γενναιόδωρη, διψασμένη για έρωτα ακολουθεί ατρόμητα και με θάρρος τη ζωή όπου τη στέλνει χωρίς να παραδίδει ποτέ τα όπλα.

Μέσα από ένα πολυσύνθετο ιστορικό, κοινωνικό και λαογραφικό μωσαϊκό, η Ζοέλ Λοπινό μάς διηγείται μια αληθινή ιστορία, ταξιδεύοντας τον αναγνώστη από το Ακρωτήρι στο γαλλικό προξενείο στα Χανιά, στην υψηλή κοινωνία της Αλεξάνδρειας, στο Έλις Άιλαντ της Αμερικής, στα Βουρλά της Μικράς Ασίας, αλλά και σε μια άψογα οργανωμένη γυναικεία μικροκοινωνία της Κρήτης με ακούραστους αγώνες, ανθρώπινες αξίες και ήθος.

Ποσειδών 

Πάνος Δημάκης

Εκδόσεις Διόπτρα


 7,5 ρίχτερ. Ένα κατακλυσμικό γεγονός, όπως ο σεισμός που χτυπά την Ιθάκη στις 4 Οκτωβρίου 2024, είναι αρκετό για να αλλάξουν εντελώς οι ζωές των ανθρώπων.
Ο Ποσειδών είναι μια ιστορία με, αγωνία και δράση και φιλοσοφικό βάθος που εκτυλίσσεται σε μόλις 21 ώρες, τη μέρα του σεισμού. Οι άνθρωποι που εγκλωβίζονται σε ένα Βυζαντινό μοναστήρι έρχονται μοιραία αντιμέτωποι με την αλήθεια: ήταν ήδη φυλακισμένοι στις ζωές του και τώρα, μέσα στην καταστροφή, βλέπουν καθαρά. Μέσα στην πάλη για επιβίωση, σκοτεινές αλήθειες αποκαλύπτονται και ένας απροσδόκητος έρωτας ανθίζει.
Ο Ποσειδών είναι μια αλληγορία του ταξιδιού που κάνουμε για να ξαναγίνουμε ήρωες, αφού η ζωή είναι μια Οδύσσεια, για να γνωρίσεις την πέτρα και το νερό, τον Θεό, εσένα τον ίδιο. Το νέο βιβλίο του Πάνου Δημάκη ανακινεί ερωτήματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο: «Γιατί σε εμένα;», «Έχω την ελευθερία να ζήσω όπως θέλω;», «Μήπως πήρα τη ζωή μου λάθος;», «Γιατί να υπάρχει τόσο κακό στον κόσμο;».
Είναι ένα μυθιστόρημα που, τελικά, μας καλεί να βρούμε τον εαυτό μας.

Αγάπη, θεωρητικά

Ali Hazelwood

Εκδόσεις Διόπτρα

Μια νέα ρομαντική κωμωδία από τη συγγραφέα του best seller  Το θεώρημα της αγάπης. 

Η διπλή ζωή της θεωρητικής φυσικού Έλσι Χαναγουέι, η οποία το πρωί εργάζεται ως επικουρική καθηγήτρια, με την ελπίδα να κερδίσει μια μόνιμη πανεπιστημιακή θέση, και το απόγευμα, θέλοντας να ενισχύσει τον πενιχρό μισθό της, παρέχει υπηρεσίες ψευτο-φιλενάδας, υιοθετώντας κάθε φορά για τον εαυτό της την εκδοχή που επιθυμεί ο πελάτης, βρίσκεται στα πρόθυρα να αποκαλυφθεί.
Ανταγωνιστές φυσικοί συγκρούονται με φόντο μια δίνη παρεξηγήσεων εξαιτίας μιας ακαδημαϊκής βεντέτας και μιας σειράς ψεύτικων ραντεβού.

Να προσέχεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Εκδόσεις Ψυχογιός

Η μάνα μου πάντα με κοιτούσε στα μάτια και μου το έλεγε: «Να προσέχεις. Όχι γιατί μπορεί οι άνθρωποι να σου κάνουν κακό ή να σε πειράξουν… Να προσέχεις μήπως χάσεις την πίστη σου σ’ εκείνους και, τελικά, χάσεις εσένα». Και παραδόξως αυτό το «να προσέχεις» το κατάλαβα όταν έχασα την πίστη μου στους ανθρώπους, και στο τέλος, έχασα κι εμένα…

Αυτό το ταξίδι θα το κάνουμε παρέα, στους πιο κοινούς μας τόπους. Εκεί όπου είμαστε ολόιδιοι. Χωρίς άλλα μασκαρέματα. Εκεί, παρέα με τον φόβο, την ενοχή και τον πόνο. Μήπως και δούμε τελικά πως μέσα από τα σακατεμένα μπερδέματά μας το φως περιμένει να μας βρει. Αρκεί να έχουμε το θάρρος να το προσκαλέσουμε. 

Γιατί το φως… πάντοτε φως θα φέρει, απ’ όσα σκοτάδια και αν διαβεί. 

Αμείλικτοι Όρκοι

REBECCA ROSS

Εκδόσεις Ψυχογιός

ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ. ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ.

Tο επικό κλείσιμο της συγκλονιστικά ρομαντικής ιστορίας που ξεκίνησε με το Αντίπαλο δέος.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες απ’ όταν η Άιρις επέστρεψε πληγωμένη και συντετριμμένη από το μέτωπο, όμως ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται.
Ο Ρόμαν αγνοείται. Βρίσκεται χαμένος στο αντίπαλο στρατόπεδο και δε θυμάται τίποτα από το παρελθόν του, ούτε καν την Άιρις. Με την ελπίδα ότι οι αναμνήσεις του θα επιστρέψουν, αρχίζει να γράφει ξανά – μα αυτή τη φορά για λογαριασμό του εχθρού.
Όταν όμως ένα παράξενο γράμμα φτάνει στα χέρια του μέσα από την πόρτα της ντουλάπας, αρχίζει να αλληλογραφεί με ένα πρόσωπο μυστηριώδες και παράξενα γνώριμο.
Καθώς η επαφή τους γίνεται πιο ουσιαστική, οι δυο τους θα βάλουν σε κίνδυνο τις καρδιές και το μέλλον τους, προκειμένου να αλλάξουν την πορεία του πολέμου.
Το εντυπωσιακό και επικό νέο μυθιστόρημα του φανταστικού από τη Rebecca Ross, γεμάτο περιπέτεια, ελπίδα, πόνο και αγάπη.

Αδύναμη

LAUREN ROBERTS

Εκδόσεις Ψυχογιός

Θήραμα. Κυνηγός. Γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.
Στο βασίλειο της Ίλια έχουν θέση μόνο όσοι είναι ξεχωριστοί.
Πριν από δεκαετίες, η Πανούκλα χάρισε ικανότητες στους Ελίτ. Όσοι γεννιούνται Κοινοί παραμένουν ακριβώς αυτό: συνηθισμένοι, εξοστρακισμένοι από το βασίλειο και περιφρονημένοι από την κοινωνία.
Κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα αυτό από την Πέιντιν Γκρέι, μια Κοινή που προσποιείται το Μέντιουμ για να περνά απαρατήρητη ανάμεσα στους Ελίτ. Όταν σώζει ανυποψίαστη τον Κάι Άζερ, έναν από τους πρίγκιπες της Ίλια, αναγκάζεται ξαφνικά να πάρει μέρος στις Δοκιμασίες Κάθαρσης, έναν βίαιο διαγωνισμό που σκοπό έχει να αναδείξει τις δυνάμεις των Ελίτ. Αν δεν τη σκοτώσουν οι Δοκιμασίες ή οι αντίπαλοί της, θα το κάνει ο πρίγκιπας για τον οποίο τρέφει απαγορευμένα συναισθήματα, σε περίπτωση που ανακαλύψει ότι η Πέιντιν είναι… εντελώς Κοινή.

Το συγκλονιστικό πρώτο βιβλίο της επικής και καυτής τριλογίας ρομαντικής φαντασίας, που έχει συνεπάρει τους αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ραντεβού στη σκηνή

Tessa Bailey

Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Η Μέλοντι Γκάλαρντ, αν και κόρη μιας βασίλισσας της ροκ, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να περνά τον χρόνο της αναπαλαιώνοντας σπάνια βιβλία. Όταν όμως μια παραγωγός τής προσφέρει πολλά χρήματα για να επανασυνδέσει την μπάντα της μητέρας της ζωντανά στην τηλεόραση, η Μελ αρχίζει να αναρωτιέται μήπως ήρθε η ώρα να αφήσει την ήσυχη ζωή της… και να τον ξαναδεί. Τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να τα βάλει με τις δύο ντίβες του ροκ εντ ρολ.

Ο Μπιτ Ντόκινς, γιος της άλλης τραγουδίστριας, είναι το αντίθετο της Μέλοντι – η κάμερα τον λατρεύει κι αυτός γοητεύει τους πάντες. Όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στην εφηβεία τους, η Μελ ένιωσε αμέσως τη σπίθα του έρωτα, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην άγρια, έντονη έλξη που αναπτύσσεται ανάμεσά τους όταν αναλαμβάνουν την τρελή αποστολή να πείσουν τις μητέρες τους να δώσουν μια τελευταία συναυλία.

Ενώ προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα καμώματα των ροκ σταρ, με το τηλεοπτικό συνεργείο που τους ακολουθεί όλη μέρα και τις ορδές των θαυμαστών, η Μελ νιώθει έξω από τα νερά της. Έχοντας τον Μπιτ στο πλευρό της, βρίσκει επιτέλους την κατανόηση που ψάχνει. Η παραμονή των Χριστουγέννων πλησιάζει κι ένα παλιό σκάνδαλο απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα – την επανασύνδεση των Steel Birds, τις σχέσεις των δύο με τις μητέρες τους και την αγάπη τους.

Μπορείτε να δείτε και άλλες βιβλιοκριτικές και προτάσεις για βιβλία ενηλίκων από την ομάδα του workingmama.gr εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά…

Σας φιλώ

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook
να με ακολουθήσετε και στο Instagram
για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!

Άννα Μίχτη
Άννα Μίχτηhttps://workingmama.gr/
Το όνομα μου είναι Άννα και είμαι η chief editor και owner του Working mama. Παράλληλα είμαι σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα. Έχω δύο πανέμορφες πριγκίπισσες την Κατερίνα, που είναι 12χρονών και την Ιωάννα που είναι 5ετων. Το blogging για μένα είναι ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις... Από εδώ θα ανακαλύψουμε πως μπορεί μια γυναίκα να συνδυάσει τη μητρότητα με την καριέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4,965ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,047ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνεται τα πιο πρόσφατα άρθρα μας, ενημερώσεις και πολλά ακόμα.

Πρόσφατα άρθρα

Τα παιδικά βιβλία του Σεπτεμβρίου

Καλό φθινόπωρο...Τα σχολεία άνοιξαν και είμαστε έτοιμοι όλοι για ένα δυναμικό comeback... Η αλήθεια είναι ότι αυτή την χρονιά...

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι μια πλέον παραγωγική περίοδος για τους εκδοτικούς οίκους αφού η αγαπημένη εποχή του χρόνου έφτασε και...

H Hasbro συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού

Η Hasbro, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως, γιορτάζει 100 χρόνιαατέλειωτου παιχνιδιού και διασκέδασης! Η εταιρεία που ξεκίνησε...

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για ενήλικες

Μου φαίνεται απίστευτο πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και φτάσαμε Δεκέμβριο... και έφτασε η ώρα να διαλέξουμε τα δώρα...

Τα βιβλία του Σεπτεμβρίου #3

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι ακόμα σε mood διακοπών... Αρνούμαι να επιστρέψω στη ρουτίνα των σχολείων των...

Τα βιβλία του Μαΐου #2

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι αγαπημένοι μας για διάβασμα...Αν και φέτος ο καιρός έχει άλλα σχέδια εγώ ονειρεύομαι την...

Δημοφιλή άρθρα

Γρήγορα και εύκολα αποκριάτικα μακιγιάζ!!

Καλή ΤσικνοΠέμπτη σε όλους! Οι απόκριες είναι εδώ και αν...

Διαβάστε επίσηςΠΑΡΟΜΟΙΑ
Προτεινόμενα άρθρα